گانودرما لوسیدوم : به آن قارچ رِیشی قرمز هم می گویند و به طعم قهوه غنا داده و فواید مخصوص به خود را دارد. قارچ های گانودرما حاوی تری ترپنوئیدها و اسیدهای آمینو هستند. این قارچ ها آداپتوژن یا سازش زا می باشند. گانودرما لوسیدوم هزاران سال است که در فرهنگ سنتی آسیا مورد استفاده قرار می گیرد. معنی گانودرما لوسیدوم قدرت معنوی است، درحالیکه ژاپنی ها به آن رِیشی به معنی پادشاه گیاهان می گویند
کافه لاته ترکیبی لذیذ از کافه اسپرسو و خامه است.در واقع، کافه لاته یک واژه ایتالیایی برای شیرقهوه است. باکیفیت ترین دانه های قهوه عربیکا و روبوستا با گانودرما در ترکیب با خامه و شکر شما را به یک لاته خامه ای دعوت می کند، بعلاوه اینکه برای آماده شدن آن لازم نیست منتظر بمانید!
قهوه عربیکا و روبوسکا : قهوه عربیکا بهترین و غنی ترین قهوه در دنیاست
دانه های که ما در این محصول استفاده می کنیم طعمی منحصربفرد دارند. این دانه های خام و بونداده عطر ذغال اخته دارند و بعد از بودادن عطر گلمیوه می دهند. این دانه ها در ارتفاعات بالاتری از دیگر انواع دانه های قهوه و در آب و هوای خنک زیراستوایی پرورش داده می شوند. قهوه روبوسکا کمتر از عربیکا رایج بوده و در ارتفاعات پایین تری در مقایسه با عربیکا پرورش داده می شوند وبه همین خاطر طعم شیرینی آنها کمتر است. این نوع قهوه بیشتر در اسپرسوی ایتالیایی استفاده می شود که به آن یک طعم غلیظ و غنی می دهد.
مواد اصلی
شکر، خامه غیرلبنی [شربت گلوکز جامد، چربی گیاهی ، سدیم کازئینات (یکی از مشتقات شیر)، دی پتاسیم فسفات، پنتاسدیم تری فسفات، سیلیکون دی اکسید، مونو و دی گلیسیرید و ریبوفلاوین)، قهوه فوری، پودر (گانودرما لوسیدوم)