سیر سیاه از تخمیر سیر معمولی در دما و رطوبت معینی تقریبا 60 الی 77 درجه ساتیگراد در مدت ۶۰ الی ۹۰ روز به دست می اید بعد از این مدت سیر حالت ژله ای پیدا کرده تغییر رنگ می دهد و شیرین می شود. معمولا از آن به عنوان چاشنی و طعم دهنده در غذا استفاده می شود که خاصیت انرژی زایی زیادی دارد. به دلیل همین خاصیت انرژی زایی در تولید نوشابه و شکلات نیز از ان استفاده می شود. در اینجا خواص سیر سیاه دکتر بیز را به شما معرفی می کنیم افزایش ایمنی بدن: اگر زود به زود مریض میشوید سیرسیاه با افزایش قدرت گلبولهای سفید در بدن در برابر ویروسها و باکتریها مقاوت میکند. جلوگیری از بیماریهای قلبی: سیر سیاه دارای آنتی اکسیدان و سولفور لینولئیک اسید پلی فنال است و 18 از20 امینو آسید موردنیاز بدن را تامین میکند. فشارخون را کاهش می دهد وخون رارقیق می کند همچنین حملات قلبی و لخته های خونی و تراکم پلاکت های خونی را کاهش میدهد که باعث جلوگیری از بروز بیماری های قلبی میشود. محافظ سیستم عصبی: استرس را کاهش داده، خواب را تنظیم میکند و کاهش های بدخلقیها میشود. درمان بیماری های تنفسی: سیر سیاه بیماری های تنفسی و آسم را درمان میکند و همچنین التهاب گلو و حنجره را از بین میبرد. درمان بیماری های کلیوی: سیر سیاه حاوی پتاسیم است که قدرت هضم قوی دارد به همین دلیل میتواند در درمان یبوست موثر باشد. کسانی از مشکل حفظ آب در بدن رنج میبرند میتوانند برای ادرار آوری از آن استفاده کنند. ضد آلرژی: در بعضی از فصل ها مانند بهار که آلرژی و حساسیت زیاد میشود یا پاییز و زمستان که سرماخوردگی و گلو درد زیاد است میتوانید سیر سیاه استفاده کنید، این محصول باعث کاهش آلرژی و التهاب گلو میشود. درمان دردهای مفصلی: سولفور موجود در سیر، ورمهای مفصلی و دردهای ناشی از آن را کاهش داده و مانع بروز دردهای ماهیچه ای میشود. کلاژن سازی: سیر سیاه خاصیت کلاژن سازی دارد و با مصرف آن کلاژن در پوست افزایش پیدا میکند. افزایش کلاژن باعث طراوت و شادابی پوست و قاعدتا چهره میشود. همچنین برای افرادی که با خشکی و قرمزی پوست مواجه هستند بسیار موثر است و با از بین بردن رادیکال های آزاد از پیری زودرس جلوگیری میکند. مبارزه با خستگی: مصرف سیاه در روز باعث افزایش مقاوت بدن و کاهش خستگی ناشی از بی خوابی، کار زیاد و فعالیتهای روزانه میشود. نحوه مصرف: روزی یک تا دو حبه صبح ناشتا